Jak se zbavit pokleslého obočí ?

Jak se zbavit povislého obočí pomocí faceyogy?

Pokleslé obočí je jedním z projevů stárnutí kůže, která postupně ztrácí svou pevnost a pružnost.

Spolu s povislými víčky vytváří nevzhlednou vrásku na horní části oka. Pokud vás tento problém trápí, mám pro vás několik tipů, jak se ho zbavit pomocí faceyogy, neinvazivní metody, která posiluje obličejové svaly a zlepšuje vzhled pleti.

Co způsobuje povislé obočí?
Hlavní příčinou povislého obočí je stárnutí kůže, které se projevuje ztrátou kolagenu a elastinu, dvou důležitých proteinů, které udržují kůži hladkou a pevnou.

Kromě toho se oslabují i svaly, které podpírají obočí a víčka. To vede k tomu, že kůže nad okem klesá a tvoří se záhyb. Tento proces může být urychlen i dalšími faktory, jako jsou genetika, sluneční záření, kouření, stres nebo nedostatek spánku.

Pokud je povislé obočí jen na jedné straně obličeje, může to být znamením poškození obličejového nervu nebo svalu, které může být způsobeno například úrazem, zánětem nebo infekcí. V takovém případě je vhodné vyhledat lékařskou pomoc.

Jaké jsou následky povislého obočí?
Povislé obočí nejenže kazí estetiku obličeje, ale může mít i negativní dopad na zdraví a pohodu. Povislé víčko může zmenšovat prostor k vidění a zhoršovat tak zrak. Zároveň namáháme víc čelo, zvedáme pokleslé oční víčko hlavně pomocí mimiky čela a tím máme postaráno i o vrásky na čele. 

To vše může vést k zrakové únavě a bolestem hlavy.  Navíc lidé s povislým obočím a víčky působí unaveně, smutně a starší, než ve skutečnosti jsou. To může snižovat jejich sebevědomí a spokojenost se životem.

Jak se zbavit povislého obočí pomocí faceyogy?
Faceyoga je cvičení, které cílí na obličejové svaly a pomáhá jim zpevnit a zformovat. Tím se zlepšuje pružnost a elasticita kůže a redukují se vrásky a ochabnutí. Faceyoga je jednoduchá, levná a bezpečná metoda, kterou můžete provádět doma, kdykoli máte čas.

Stačí si vybrat několik cviků, které zaměříte na oblast obočí a víček, a opakovat je pravidelně. Uvidíte, že po několika týdnech budete mít obočí výraznější, vyšší a pevnější.

Mrkněte na můj Instagram kanál, kde zveřej%nuji různé tipy pro různé oblasti tváře, včetně cviků i masáží pro pokleslá víčka a obočí. 

Pokud vám faceyoga nestačí, můžete zkusit i jiné metody, které vám pomohou získat zpět mladistvý vzhled obočí. Mezi ně patří:

Pečující kosmetika - používejte kvalitní oční krémy, které hydratují, vyživují a regenerují kůži kolem očí. Vyberte si takové, které obsahují látky, které stimulují produkci kolagenu a elastinu, jako jsou retinol, kyselina hyaluronová, peptidy nebo vitamíny.

Nanášejte je ráno a večer jemnými klepavými pohyby.

Estetické zákroky - pokud chcete trvalejší a viditelnější efekt, můžete se rozhodnout pro estetické zákroky, které vám zvednou obočí a odstraní přebytečnou kůži na víčkách. Mezi ně patří například botox, nitě, plazma, ultrazvuk nebo chirurgický lifting. Tyto zákroky jsou však invazivní, dražší a mohou mít vedlejší účinky nebo komplikace. Proto je důležité zvážit všechna pro a proti a poradit se s odborníkem.

21.12. 2020

Produkty Nuskin za velkoobchodní ceny

Když jsem už nebyla spokojená se vzhledem své tváře i přesto, že jsem používala krémy a séra z dražší řady, měla jsem pocit, že prostě se už nedá nic dělat. A napadaly mne myšlenky o návštěvě nějakého šikovného dermatologa. V tu dobu mi do cesty přišel Nuskin a svými technologiemi mně přesvědčil, že ještě stárnutí na čas odložím. Že je možné neinvazivně řešit vrásky, mdlou pleť i otoky a že moje pleť může vypadat i v mém věku skvěle. Zamilovala jsem, se do galvanické žehličky, masážního a čistícího přístroje LumiSpa a nyní i do noviny Boostu. Jestli bys ráda věděla, jak tyto technologie pro domácí péči o pleť fungují, ráda ti to předevedu, případně osobně zaškolím, vysvětlím co je vhodné, co který produkt dokáže vyřešit a nebo naopak nedokáže. Zaregistrovat k velkoobchodním cenám se můžeš i sama púo klinutí na pozvániku, která je na této url adrese. Registrací se k ničemu nezavazuješ, k žádnému nákupu, povinnému odběru atd. Jen můžeš mít zboží výhodněji a budu ráda, když ti budu eventuelně moci i poradit. Odkaz je zde: https://nskn.co/L3G34E

21.12. 2020

Skvělé produkty z mého shopu www.bezvaplet.cz

Pro zákazníky, kteří hledají opravdu dobrou a účinnou kosmetiku, jsem vytvořila e-shop. Na něj Vás zvu. Najdete tam produkty přírodní aromaterapeutické kosmetiky, které sama používám a jsem s nimi 100% spokojená. Mimo jiné také pomůcky, které můžeme spolu využít na kurzech faceyogy, jako masážní oleje, baňky, guashu, atd. Dalším sortimentem, který mohu nabídnout ve větším množství kosmetičkám a eshopům velkoobchodně, jsou...